Follow Us:
Title Image

Ons verhaal

U proeft onze passie

Trots op ons vak

Chocolade is een prachtig product. Sinds 1996 laten wij onze klanten kennismaken met een unieke chocoladebeleving. Een beleving die naar meer smaakt. U zou denken dat het maken van truffels, bonbons, chocoladeproducten en zoete lekkernijen na ruim 20 jaar op de automatische piloot gaat, maar niets is minder waar. Doordat we het gehele productieproces in eigen huis hebben, blijven we ons ambacht ontwikkelen en smaken verfijnen. Hierdoor kunnen we blijven verrassen en daar zijn we trots op!

Eerlijk

Om de ultieme chocoladebeleving te kunnen creëren, selecteren wij uitsluitend ingrediënten van boeren die oog hebben voor mens en milieu. We hechten niet alleen waarde aan het gebruik van minder bestrijdingsmiddelen, maar ook aan goede werkomstandigheden voor arbeiders. Op deze manier willen we een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij en kunnen wij u eerlijke chocolade garanderen.

Voedselveiligheid

Naast duurzaamheid staat hygiëne bij ons hoog in het vaandel. Sinds de oprichting in 1996 werken wij daarom volgens de eisen van de Hygiënecode voor de Brood- en Banketbakkerij. Bovendien zijn wij sinds 2009 BRC-gecertificeerd. Voedselveiligheid en hygiëne vormen voor ons dus een belangrijk aspect van het productieproces.